Romy en Ramona vinden dat Do en Bas zich anders gedragen bij camera’s

Romy en Ramona vinden dat Do en Bas zich anders gedragen bij camera’s

Romy en Ramona vinden dat Bas en Do zich anders gedragen voor de camera.

De Live in de Loods van gisteravond was een groot succes. GRLBND en 4U van het programma The Next Boy/Girl Band kwamen langs voor een optreden. Met deze bands kwam ook een cameraploeg mee. De bewoners genoten met volle teugen. Want ze hebben niet alleen gewerkt, ze hebben genoten van de optredens en lekker gedanst. Romy en Ramona hebben wel een puntje van kritiek. De twee ergerden zich groen en geel aan Do en Bas. Volgens hen gedroeg het koppel zich anders omdat er twee grote camera’s in de buurt waren. Romy en Ramona deelden hun ergernissen en besloten dit later ook tegen Bas te zeggen. Bas was zich echter van geen kwaad bewust. Deze morgen wordt Do wakker met een rotgevoel. Ze vindt het vervelend dat Romy en Ramona zo over haar en Bas denken. En besluit dan ook het gesprek met Ramona aan te gaan. Do zegt dat ze gisteravond al het idee had dat er over haar werd gesproken. Toen ze dit aan Romy en Ramona vroeg werd ze genegeerd. Do probeert Ramona uit te leggen dat dit voor haar heel pijnlijk is. Ze heeft zich er flink rot om gevoeld en vraagt aan Ramona of ze voortaan naar haar toe wil komen in plaats vanachter haar rug om praten. Ramona luistert naar Do en reageert dat het niet haar bedoeling was haar een rotgevoel te geven. Ze heeft spijt en geeft aan het voortaan anders aan te pakken. De twee sluiten het gesprek af met een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 14:50

    Staan er niet 24/7 120 camera’s op ze gericht?

    Veel erger is het dat Talpa toestaat dat er aan de manier waarop mensen zich echt gedragen, de meest on(toe)passelijke riedels worden toegevoegd om de kijker NIET het gevoel te geven dat het format is wat er natuurlijk gebeurt en niet cultuurlijk.

    Gister weer de tweede helft moeten missen door deze format bederver. Ik kan het niet aanzien/aanhoren en zet de tv uit.

  2. Getty at 14:46

    Niet alleen de grote camera´s maar ook diverse camera ’s op het terrein. Do houd deze steeds in de gaten hoe ze over komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *