Live in de Loods, the next boy/girl band in Utopia

Live in de Loods, the next boy/girl band in Utopia

We schreven al over de voorbereidingen van het live in de loods concert met de kandidaten van the next boy/girl band. Deze verliepen niet zo goed, maar gelukkig is alles toch nog gezellig verlopen. Voordat de bezoekers het Utopia  terrein op kwamen zijn de kandidaten al aan het soundchecken. De bewoners genieten alvast van wat er komen gaat.  Ook voor Do is er leuk bezoek. De Blonde Tigers, die alles wat met The Next Boy/Girl Band te maken heeft vloggen, zijn met hun camera van de partij. Zij filmen voor hun vlog en Do filmt voor Utopia Inside. Ze neemt de dames mee het terrein op, om hen wat te laten zien van haar Utopia. En wat later barst het evenement los wat tot ongeveer 21:00 uur duurde. Helaas hebben we momenteel (nog) geen video’s maar zodra deze beschikbaar zijn zullen we dit in dit nieuwsbericht aanvullen. Hou je de website in de gaten voor meer nieuws uit Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *