De voorbereidingen voor het live in de loods concert verliep minder goed

De voorbereidingen voor het live in de loods concert verliep minder goed

Afgelopen avond vond het live in de loods concert plaats met de kandidaten van The Next Boy/Girl Band. De voorbereidingen werden dan ook getroffen maar het verliep niet zo goed…

De bewoners zijn bezig met het verplaatsen van de banken om ruimte te maken voor vanavond. Wanneer Rowena vanaf een afstandje roept dat de banken naar het kantoor moeten, schiet Jacco uit zijn slof. Ze is niet de eerste die dit aan hem mede deelt en gefrustreerd roept Jacco dat hij allang weet dat de banken naar het kantoor moeten. Dit valt dan weer niet goed bij Rowena. Jij met je grote smoel elke keer schreeuwt ze. Jacco maakt er een grapje van en maakt Rowena uit voor nep rapper. Maar ook dat wordt niet gewaardeerd door haar. Rowena is boos en vindt dat Jacco niet de clown moet uithangen. Rianne die ook meehelpt met de banken verplaatsen, geeft Jacco de tip om op te passen met het maken van dit soort grapjes, omdat niet iedereen het kan waarderen.

Wat later gaan de twee met elkaar in gesprek. Wanneer Jacco onderweg is naar Rowena om het goed te maken, blijkt dat Rowena ook onderweg is naar hem. Lachend treffen ze elkaar en spreken ze de ruzie uit. Rowena zegt dat ze alleen maar wilde helpen en dat ze het niet kritisch bedoelde. Jacco snapt het, ook hij heeft het niet zo bedoeld. De twee geven elkaar een knuffel en grappen wat over de situatie. Met een high five en een hoop flauwe grappen is het weer opgelost. En kon de live in de loods concert toch nog leuk van start.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *