Cees is vertrokken uit Utopia

Cees is vertrokken uit Utopia

Kevin heeft besloten dat Cees Utopia definitief moet verlaten. Hier lees je enkele reacties op het vertrek van Cees terug…

Zo zegt Billy snikkend dat ze hem enorm gaat missen. Cees houdt haar vast en zegt dat alles goed komt. De andere bewoners staan in de rij om Cees een knuffel te geven. Ondertussen loopt Jessie opgelucht naar buiten. Vanaf een afstandje kijkt hij naar de groep die bij Cees staat. Het is te zien dat Jessie opgelucht is, maar hij is niet vrolijk. Dan is het tijd voor Cees om zijn spullen te pakken. Rowena en Cemal helpen hem. Even later springt ook Romy bij. Cees deelt koekjes en dropjes uit die hij uit zijn kist tovert. Ook mag Rowena zijn bekende groene vest hebben. Waar ze erg blij mee is. Cees neemt de tijd om al zijn spulletjes bij elkaar te zoeken. Als dit klaar is, is het voor Cees tijd om te gaan. Uiteraard wordt er nog een groepsfoto gemaakt en de nodige knuffels en kussen gegeven voordat hij uit de mini samenleving vertrekt. Bij de laatste poort zwaait hij nog en dan zit zijn avontuur erop! Succes in de buitenwereld Cees!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Scarlet at 19:21

    Niks meer aan zonder Cees! Alleen nog roddelaars (vooral die Karin en Ramona!), zuiplappen, viespukken en niksnutten. Niet om aan te zien dat zooitje!

  2. Ton at 13:54

    Cees wees blij dat je weg gaat nu kun je zelf volgen met wat voor kleuters je te doen heb gehad . Binnen een maand is het daar een grote vuilnisbelt en zullen de eerste mensen ziek worden hygiene is ver te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *