Romy, Billy en Ramona oefenen hun zangoptreden voor het live in de loods concert

Romy, Billy en Ramona oefenen hun zangoptreden voor het live in de loods concert

Romy, Ramona en Billy zijn aan het oefenen voor hun zangoptreden voor het Live in de loods concert. Naast de zangkwaliteiten van Rowena worden de zangkunsten van deze dames ook niet zo gewaardeerd. Zo had Ruud er een gesprek met Bas over.

Buiten vertelt Ruud aan Bas dat hij het vervelend vindt dat ze denken dat ze goed kunnen zingen. Denk je echt dat ze dat denken vraagt Bas verbaasd. En besluit de repetitie op te nemen, zodat ze zelf kunnen horen hoe vals het is. Ondertussen helpt Jacco het drietal met het zingen, door af en toe advies te geven. Ook Jessie en Victoria luisteren mee, maar kunnen het niet laten om te niet in de lach te schieten. Als Jessie een grapje maakt, raakt Ramona geïrriteerd. Bemoei je er niet mee snauwt ze. En voegt eraan toe dat hij alleen bij de repetitie mag zijn om aan te moedigen en anders weg moet gaan. Ondertussen heeft Bas ook plaats op de bank genomen en laat hij zijn opname van de repetitie horen. Hier is Ramona niet van gediend, ze vindt het vervelend dat Bas het optreden opneemt om alleen te laten horen dat ze vals zingen. Ze weten van zichzelf al dat ze niet perfect kunnen zingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *