Ruud vindt dat Rowena niet kan zingen

Ruud vindt dat Rowena niet kan zingen

Terwijl Ruud en Rowena aan het plotteren zijn voor de BENDR truien, hebben de twee het over Rowena’s zangkunsten.

Rowena zegt dat ze waarschijnlijk gaat zingen met aankomende Live in de loods. Ruud reageert dat hij er wel vertrouwen in heeft dat Rowena kan leren zingen maar er nu nog niet goed genoeg voor is. Rowena antwoordt dat dat zijn mening is maar dat niet per se de waarheid is. Ruud laat weten dat hij het prima vindt dat de bewoners zangoptredens doen. Maar dan moeten ze wel weten of ze kunnen zingen en weten of ze vals zingen. Rowena begrijpt wat hij bedoelt, maar vindt dat hij niet degene is die kan bepalen wat anderen doen. Rowena lijkt wat irritatie te krijgen en Ruud legt uit dat het niet eerlijk zal zijn als hij wel de anderen zou afkraken en Rowena niet. Maar hier is Rowena het niet mee eens. Hoezo moet jij mij afkraken voegt ze er geïrriteerd aan toe. Ik hoor op het podium thuis voegt ze eraan toe. Blijf doen waar je goed in bent benadrukt Ruud maar dat valt bij Rowena helemaal verkeerd. Wie ben jij dat je denkt dat je dat tegen mij kunt zeggen vraagt ze boos aan het einde van het gesprek. Ben jij het met Ruud eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Martje at 12:38

  Row, je doet het heel goed in je persoonlijke ontwikkeling, je bent echt heel goed bezig daarin, maar daar hoort ook bij dat je eerlijk naar jezelf moet kijken. Misschien vind je rappen en zingen heel leuk om te doen, daar is nilks mis mee, maar luister ook naar de kritiek en doe daar wat mee, eant je brood zul je hier niet mee kunnen verdienen.

 2. Druif at 00:55

  O joh , huur je toch een zang coats ! Zijn ze goed in daar .er was er maar 1 die kon zingen en dat in het eerste jaar ( naam even vergeten)
  Maar die had ook een stem die klonk als een belletje. En ook ook aangenamer om naar te kijken .

 3. Jessica at 21:26

  Helemaal mee eens.. ze kan niet goed zingen en niet goed rappen. Misschien is ze wel heel creatief en die rowena zou ik graag keer wille zien

 4. Pip at 19:58

  Nou ja, wij roepen het natuutlijk ook sl heel lsng heel erg hard. Vind hrt siper van Ruud dat hij het eerlijk zegt. Zij wil toch eerlijkhrid? Tja, zij kan toch niet daar boos om worden. Iedereen praat achter haar rug om, juist om haar te beschermen tegen de pijn. Ruud doet er goed aan om dan toch maar haar ogen te openen .

 5. teetje at 16:50

  Ruud geeft zijn mening aan row dat ze nog niet
  klaar is om te zingen op het podium omdat ze wel
  kon reppen maar niet zingen nu in mijn beleving kan
  ze beiden niet anders was ze wel eerlijk geweest wat
  Gebed Zonder End heeft opgebracht ik denk dat Gebit Zonder Vent zeker
  5,99€ heeft opgerbracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *