Een aantal bewoners over het referendum, komt er een 40-urige werkweek?

Een aantal bewoners over het referendum, komt er een 40-urige werkweek?

Het referendum van Gina is nu een aantal uur online. Utopia fans kunnen kiezen of ze voor of tegen een 40-urige werkweek zijn. Romy, Rowena, Billy en Victoria hadden ook een gesprek over dit referendum. Hoe schatten zij de kansen in? Gaat het referendum een go krijgen?

Billy verwacht dat het idee van de 40-urige werkweek door zal gaan. Ik heb er een goed gevoel over voegt ze eraan toe. Romy reageert dat ze hoopt dat het doorgaat en dat het haar leuk lijkt om thuiswerk te doen met zijn allen. Rowena is het hier helemaal mee eens, ze vindt dat het referendum op het goede moment komt. Maar wel vindt ze het tegenstrijdig. Dit omdat Utopia juist een plek is waar het anders kan. Victoria antwoordt dat het niet anders kan, omdat Utopia niet zelfvoorzienend is en veel kosten heeft. Zolang ze een input hebben van buitenaf, zijn ze financieel afhankelijk. Vandaar dat ze hoopt dat de werkweek realiteit wordt. Hoe schat jij de kansen in?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *