Do wil een mutsenlijn opzetten

Do wil een mutsenlijn opzetten

Na het centraal van vandaag hadden Do en Bas een discussie. Do wil namelijk graag een mutsenlijn opzetten. Haar merk zal de naam “saaie mutz” krijgen. Echter denkt ze dat Bas haar idee niet zo ziet zitten. Dit omdat hij niet erg enthousiast reageerde. Bas vindt dit op zijn beurt weer vervelend. Do doet volgens hem een aanname. Je loopt er gewoon contstant op te hameren voegt hij er geïrriteerd aan toe. Deze opmerking schiet bij Do dan weer verkeerd en laat weten dat zij alleen maar wilde weten of Bas het idee goed zou vinden. Daarna besloot ze maar weg te lopen en kwam de korte discussie ten einde. Wat vindt jij van het idee van Do?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Pip at 20:10

    Was al een idee van Cemal. En die naam…..das precies Do. Zij weet hoe mensen gaan reageren en daarom doet zij dat….alles voor aandacht. Zo op zoek naar complimenten. Pffff naar huis en ga jezelf terug kijken de tijf dat je in uyopia was. Leer daar maar eens vsn en vind uit hoe je werkelijk bent

  2. Rina at 15:10

    Daar moet ze natuurlijk eerst weer voor investeren, en dat kost weer geld.
    Als het niet goed verkoopt worden de schulden nog groter.
    Pfffff leren ze er niet van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *