Billy wil hogere sancties en Jessie wil de Utopiaanse rechtbank terug

Billy wil hogere sancties en Jessie wil de Utopiaanse rechtbank terug

Billy en Jessie hebben het over sancties in Utopia. Billy is het namelijk niet eens met de sancties van het 40-urige werkweek referendum van Gina.

Billy laat Jessie weten dat de sancties van het referendum namelijk erg mager zijn. Er is besloten dat als een bewoner zich niet aan de taken van de 40-urige werkweek houdt, hij of zij slechts 25 euro per maand zal krijgen om eten te kopen. Ik vind dit nog best een hoog bedrag en wil andere sancties bedenken voegt ze eraan toe. Heb jij hier geen goede ideeën over vraagt ze vervolgens. Jessie vindt de 25 euro sanctie wel een goed idee, maar is het ermee eens dat er nog andere strengere sancties bij kunnen komen. Hij stelt dan ook voor om met Gina en Victoria te gaan zitten en ideeën te bespreken. Het lijkt Jessie een goed idee om de referendum rechtbank opnieuw te introduceren. Maar of dat ook gaat proberen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *