Victoria spreek Cemal aan, er moet geld verdiend worden voor Utopia bv

Victoria spreek Cemal aan, er moet geld verdiend worden voor Utopia bv

We starten de dag weer met wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Er is weer van alles gebeurd namelijk. Zo is Victoria niet blij met een project van Cemal…

Cemal is namelijk bezig met het bouwen van een bed en Rianne helpt hem een handje. Na een tijdje komt Victoria langs om te kijken hoe lang het nog gaat duren. Als ze hoort dat het een meerdaags project is, merkt ze op dat het de bedoeling is om het bed in hun vrije tijd af te maken. Ze vindt dat ze bezig moeten zijn met het verdienen van geld. Cemal antwoordt dat hij juist elke dag hard werkt en bezig is. Victoria legt vervolgens uit dat ze alleen tips geeft en komt peilen waar iedereen mee bezig is. Ze adviseert Cemal dan ook om op te schieten, zodat er snel weer geld verdient kan worden voor de BV. Als Victoria weer wegloopt, uit Cemal zijn frustratie bij Rianne. Hij benadrukt dat hij hard werkt en altijd productief is. Omdat wij harde werkers zijn, worden we aangesproken voegt hij eraan toe. Rianne stelt voor om nog even hard door te werken, zodat ze snel klaar zijn met het bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *