De begroting voor live in de loods klopt van geen kant

De begroting voor live in de loods klopt van geen kant

Het live in de loods concert komt steeds dichterbij. Maar er lijkt iets niet goed te zijn met de begroting. Zo werd afgelopen avond wel duidelijk…

Een groot aantal bewoners zat bij elkaar in de woonkamer, wanneer Ruud begint over de gemaakte afspraak met de band BATCRAB, die aankomende Live in de Loods komt optreden. Bij honderd verkochte kaarten zou de band namelijk duizend euro krijgen. Jessie is verbaasd als hij dit hoort en vraagt zich af wie dit zo heeft afgesproken Rianne antwoordt Ruud kort maar krachtig.  Jessie besluit daarom Rianne op te zoeken en duidelijkheid te vragen. Rianne zit op dat moment samen met Gina de begroting te maken. Als Jessie erbij komt geeft Rianne aan dat de kosten voor BATCRAB nog niet definitief zijn. Jessie is hierdoor al gerustgesteld, maar nu begint Gina een beetje in paniek te raken. We staan al in de min, voordat het evenement begint voegt ze eraan toe. En komt erachter dat de begroting niet meer klopt. Rianne vindt op haar beurt dat Gina rustig moet doen, maar als Gina alles onder elkaar zet, zullen ze weer geen winst maken. Rianne zelf is niet zo gestrest en blijft relaxed. Denk jij dat het nog goed gaat komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *