Jacco en Bas lieten een aantal bewoners flink schrikken

Jacco en Bas lieten een aantal bewoners flink schrikken

Gisteren was het Halloween, en ook in Utopia stond men daarbij stil. Zo hadden Bas en Jacco zich uitgeleefd op de akker. Om hun mede bewoners eens flink te laten schrikken. Ramona die ook in het complot is betrokken, lokt Romy met een smoes richting vogel village voor een goed gesprek. En nadat de twee op een bankje hebben plaatsgenomen, klinken er plotseling vreemde geluiden en vallen er dingen om. Romy heeft geen idee wat er gebeurt en niet veel later springt Jacco achter de kas vandaan. De twee dames schreeuwen het uit en Romy springt met een bloedgang bij het plaats delict vandaan. Jacco achtervolgt haar en niet veel later vallen de twee elkaar in de armen. Jacco giert van het lachen terwijl Romy nog op adem probeert te komen van de schrik. Geweldig schreeuwt Jacco. Eerder had hij het al bij Rianne geprobeerd, maar dat was niet zo een succes als bij Romy. En zo liep de avond een beetje op zijn einde. Een nieuwe dag is begonnen en we komen zo terug met meer nieuws. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *