Jessie niet blij met een investering die Ruud wil doen voor zijn BENDR truien

Jessie niet blij met een investering die Ruud wil doen voor zijn BENDR truien

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Terwijl Victoria, Gina, Ramona en Cemal in de woonkamer zitten, komt Ruud aangelopen. Hij vraagt hen of zij er bezwaar tegen hebben als hij tweehonderd BENDR. truien inkoopt voor zijn voorraad. Jessie doet er nogal moeilijk over voegt hij eraan toe. Victoria antwoordt dat het in haar ogen geen probleem is, want de producten van Ruud verkopen snel. En dat heeft Utopia nodig. Jessie voegt zich bij de groep en legt uit dat hij hélemaal niet tegen nieuwe inkopen is. Hij vraagt zich alleen af welke kleuren en welke maten het populairst zijn, zodat er slim kan worden ingekocht. Maar Ruud wil dit niet horen. Ik wil genoeg voorraad hebben voor tijdens evenementen. Oké als jullie het oké vinden zegt Jessie tegen het groepje en vervolgens loopt hij naar buiten.Er wordt nog even verder gesproken over dit voorval. Victoria en Ramona vinden Jessie’s gedrag namelijk stront vervelend. De twee staan achter Ruud en zijn er van overtuigd dat de investering goed terecht zal komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *