Victoria is jarig en Rianne raakt gewond aan haar hoofd

Victoria is jarig en Rianne raakt gewond aan haar hoofd

Victoria is jarig vandaag! Ze is 31 jaar jong geworden en dat werd afgelopen avond uiteraard al gevierd. Het was ook nog eens een extra feestje omdat de jarige job bijna vijftien maanden in Utopia verblijft. Gina had ook een taart voor haar jarige mede bewoner gemaakt om het feest compleet te maken. Deze werd verdeeld onder de rest en uiteraard werd er een drankje genuttigd. De rest kun je in onderstaand filmpje nog eens terugkijken Gefeliciteerd Victoria!

Een nieuwe dag is inmiddels aangebroken in mini samenleving Utopia. En die begon goed voor Jessie maar minder goed voor Rianne. Jessie heeft namelijk zijn goudklompje verkocht en dat is een financiële meevaller. Maar Rianne zou Rianne niet zijn als ze geen grap met de Jessie probeert uit te halen. Zodra Rianne het nieuws over het goudklompje hoort snelt ze richting de kluis van Jessie. Ze wil deze namelijk proberen te kraken. Echter loopt dit niet helemaal goed. Rianne wilde de kluis meenemen maar wanneer ze  deze oppakt, valt er een spiegel van een plankje daarboven. En belandt op Rianne haar hoofd. Een klein stukje glas heeft haar hoofd geraakt en dit heeft geresulteerd in een bloedende wond. Jarige Victoria schiet Rianne snel te hulp en stelt haar gerust dat het slechts een klein wondje is. Vervolgens wil Rianne verder met haar werk, maar Victoria adviseert haar om toch even rustig aan te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *