Post voor jarige Victoria en voor Bas

Post voor jarige Victoria en voor Bas

Wat gebeurde er deze ochtend nog meer in het beloofde land? We hebben een samenvatting voor je gemaakt met kleine gebeurtenissen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Karin is als een van de eerste bewoners wakker deze morgen. Al gauw volgen ook Jessie en Kevin. Kevin en Karin kletsen buiten op het bankje even bij. Kevin vertelt over zijn droom en Karin vertelt over haar moeder. Niet veel later komen ook Bas en Do erbij zitten. Victoria is jarig vandaag en dat is reden om de loods te versieren. Romy hangt daarom slingers op en krijgt hierbij verrassend genoeg hulp van de jarige zelf.  Jessie rent enthousiast naar Billy toe. Hij heeft een berichtje gehad dat iemand een flink bedrag wil neerleggen voor zijn goudklompje. Billy is sceptisch, zij wil eerst zien dat er daadwerkelijk betaald wordt. Vol vreugde van het mailtje over het goudklompje loopt Jessie naar de brievenbus. In de loods geeft hij een grote stapel post aan de jarige job. Ook Bas krijgt wat post. Op de bank met lees Victoria haar verjaardagspost voor aan Gina, Rianne en Kevin. De post van Bas en Victoria lijkt allemaal positief te zijn. Mochten we er nog iets meer van vernemen komen we daar uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *