Rianne zet de kluis grap gewoon door

Rianne zet de kluis grap gewoon door

Rianne is deze morgen gewond geraakt toen ze een grapje met de kluis waarin het goudklompje van Jessie zat wilde uithalen. Ze was van plan het goudklompje uit de kluis te halen voordat Jessie hier de kans voor kreeg. Nu haar hoofdwond verzorgd is besluit Rianne het grapje verder door te zetten. Ze vraagt dan ook aan Billy wat de code van de kluis is. Maar Billy is op haar beurt niet van plan deze te geven. Rianne besluit dus op zoek te gaan naar een andere manier om de kluis te kraken. Terwijl ze dit doet vertelt ze aan verschillende bewoners wat haar plan is, met als gevolg dat Jessie ondertussen ook weet dat Rianne op zijn goud uit is. Alleen weet Rianne nog niet dat Jessie op de hoogte is… Grapje mislukt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *