Boyd zet een tatoeage bij Bas

Boyd zet een tatoeage bij Bas

Nu Boyd vaste bewoner van Utopia is hebben de bewoners een nieuwe manier van geld verdienen. Boyd gaat namelijk tatoeages zetten aangezien hij tattoo artiest is. En om daar gelijk vaart achter te zetten is vanmiddag een tattoo stoel geregeld. Het atelier, de wel bekende oude tattoo shop wordt weer helemaal mooi gemaakt om vervolgens om te toveren tot nieuwe tattoo shop. En Boyd heeft zijn eerste tatoeage al gezet. Bij niemand minder dan Bas! Boyd heeft dit nog in het cordwood gedaan omdat er nog hard gewerkt werd in de nieuwe tattoo shop.

De twee sluiten zich op en Boyd begint te tekenen. Ondertussen houdt Bas alles in de gaten zodat niemand hem opmerkt. En wanneer het ontwerp klaar is, plaatst Boyd de woorden Utopiaan van het jaar op de rechterschouder van Bas. Vervolgens wordt er een foto gemaakt en gaat er folie over de creatie heen, om het genezingsproces te versnellen. Nadat de tattoo is gezet, lopen de twee weer naar buiten. Al snel komen ze Jessie tegen en vertelt Bas vol trots dat hij Boyd zijn eerst klant is. Jessie vraagt of hij het eindresultaat mag zien en Bas pakt de afbeelding erbij. Het valt Jessie meteen op dat de inkt erg licht is, maar volgens de Bas is dit zodat de tattoo nog kan worden weggewerkt, voor het geval dat hij niet de Utopiaan van het jaar wordt. De bewoners in de loods kunnen Bas zijn actie wel waarderen, maar tegelijkertijd zijn er verschillende ook erg verbaasd. Heeft Bas dit nu echt gedaan? Ze gunnen hem de titel wel maar loopt hij nu niet iets te hard van stapel? De bewoners vinden het in ieder geval erg mooi gedaan en Billy meldt zich alvast aan als tweede klant van Boyd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *