Romy wil een eigen plek om zich terug te trekken met Cemal

Romy wil een eigen plek om zich terug te trekken met Cemal

Bas, Do, Ruud, Rowena en Jessie en Billy hebben allemaal een plek voor zichzelf. Jessie en Billy kunnen zich terugtrekken in de boot en de andere twee koppels hebben een caravan waarin ze zich kunnen afzonderen. Dat de andere stelletjes een eigen plek hebben heeft Romy aan het denken gezet. Zij en Cemal moeten het doen met de paarse kamer. Echter is er maar weinig privacy daar dus wil Romy ook een eigen plek. Als ze met Cemal achter de computer zit gaat ze opzoek naar een geschikte woonruimte. Maar al gauw komt ze erachter dat dat niet gaat lukken. Cemal wil namelijk helemaal geen liefdesnestje aanschaffen. Maar we kunnen toch een caravan nemen reageert Romy lichtelijk geïrriteerd. Cemal is het daar alleen niet mee eens. Ik bouw liever zelf iets maar dat duurt Romy allemaal veel te lang.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Conny van de Poel at 13:38

    Jullie tweeën moet een eigen huisjes bouwen. Dan gaat het beter jullie met relaties en hoe elkaar niet meer in de gaten houden. Romy en Cemal je blijven een leuke en lieve stelletje van Utopia. Ik hoop dat jullie in de toekomst verder gaat als je uit Utopia gaat. Ik kom binnenkort naar Utopia om jullie ontmoeten en rest van de Utopianen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *