Ramona in tranen door eerdere roast van Boyd

Ramona in tranen door eerdere roast van Boyd

Ramona is verdrietig en dat is niet omdat Rianne Utopia moest verlaten. Aan Victoria en Rowena vertelt ze wat er aan de hand is.

Terwijl Ramona met tranen in haar bed ligt, vertelt ze aan Victoria en Rowena over haar onzekerheid. Ondanks alle kilo’s die ze is kwijtgeraakt, is haar gewicht nog steeds een struikelblok. De grap van Boyd tijdens zijn roast, heeft veel pijn gedaan bij haar. Hoewel ik altijd goed tegen grapjes kan, vind ik het toch moeilijk om grapjes van mannen te horen over mijn gewicht. Victoria legt vervolgens uit dat het voor de bewoners lastig is om te weten waar de grens zit. Dit omdat Ramona niet laat weten als een grap te ver gaat. Je zal moeten leren om dit voortaan wel uit te spreken benadrukt ze. Door de lieve woorden van Victoria en Rowena verschijnt er weer langzaam een voorzichtige glimlach op Ramona’s gezicht. Ik moet gewoon van mezelf houden besluit ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *