Reacties van een aantal bewoners na het vertrek van Rianne

Reacties van een aantal bewoners na het vertrek van Rianne

Rianne moet Utopia verlaten, dit heeft Boyd besloten. In dit bericht omschrijven we een aantal reacties na het vertrek van Rianne.

In de badkamer troosten Kevin en Do elkaar. Ze vinden dat Rianne trots op zichzelf mag zijn. Het tweetal bespreekt verder de oneerlijkheid van de stemming. Volgens hen wordt Rianne ondergewaardeerd en niet eerlijk wordt behandeld. Daarom vindt Do het aan de ene kant ook wel fijn voor haar dat ze weer naar huis kan gaan. Voor Boyd is de situatie allemaal nog onwennig en het is duidelijk dat de keuze voor hem moeilijk was. Aan Ramona vraagt hij naar haar mening over zijn keuze. Ramona antwoordt dat ze zelf ook gestemd heeft op Rianne en vind daarom dat de Boyd een goede keuze heeft gemaakt. Gina begrijpt ook dat Boyd de keuze heeft gemaakt voor de groep. Maar toch vindt ze het lastig. Dit omdat Rianne een waardevolle toevoeging is voor Utopia.

Wat later merkt Karin op dat Jessie geluk heeft gehad dit omdat Boyd het goed met hem kan vinden. Ze is benieuwd of Jessie zal veranderen en van zijn fouten gaat leren. In de woonkamer spreekt Rowena Jessie bemoedigend toe. Het heeft geen zin om jezelf zo naar beneden te halen je moet nu gewoon door. Zelf heeft Jessie het ook moeilijk dat Rianne wordt weggestemd want voor zijn gevoel is dit niet terecht. Rowena drukt hem op het hart dat hij meer moet genieten van de kleine dingen en de lat lager moet zetten. Ik heb zelf ook last van een schuldgevoel, maar is opgelucht dat ik mijn 15 maanden kan vol maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Karel at 10:35

  Stuur nu eens jessie waar dekas nooit van klopt Ruud ,de niets nut en do ,Karin de huigelaars eens naar huis komt ten goede aan ons kijk genot.

 2. Pip at 14:26

  Je enige vriendin…. Die je toch een stem geeft…?
  Hypocriete ego’s daar bij mekaar.
  We denken zo veel aan de ander en vergeten onszelf, maar als we iemand zouden kunnen redden moesten we eindelijk eens aan onszelf denken

 3. scarlet at 13:57

  Stuur eens eindelijk die luie en onsmakelijke figuren als Ruud, Rowena, Romy en Do weg. Kots van dat viertal en o ja, die Karin, ook al zo’n nikszeggend en lui geval! Allemaal waardeloze en laffe niksnutten en zijn alleen goed in stoken en roddelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *