Rianne moet Utopia verlaten

Rianne moet Utopia verlaten

Boyd moet bekend maken wie van de genomineerden hij naar huis gaat sturen. De nieuweling drukt op de zoemer en zodra iedereen zit neemt hij het woord.

Boyd richt zich tot Jessie. En legt uit dat Jessie van president van Utopia naar niets is gegaan. Hij zal hem niet naar huis sturen, maar hoopt dat dit een les is voor hem. Vervolgens kijkt hij Rianne aan. Hij vindt het gek dat ze zo veel stemmen heeft gekregen, aangezien ze één van de beste producten heeft. Ze werkt hard en heeft dit niet verdiend. Streng laat hij aan de bewoners weten dat hij bij alle stemmingen wél zal stemmen op degene die het minst uitvoert in Utopia. Maar voor nu kan hij niks anders doen dan meegaan met de beslissing van de groep en de hij laat weten dat het vandaag Rianne’s laatste dag is.

De bewoners staan onmiddellijk op om Rianne een dikke knuffel te geven. Maar zij is nog niet klaar, ze heeft nog iets te zeggen aan de bewoners. Ze loopt weg en komt terug met haar zakgeld. Liefdevol laat ze weten dat ze de bewoners een fijne kerst gunt en daarom haar zakgeld aan de groep wil geven. Ook heeft ze een Utopia trofee van hout gemaakt, speciaal voor degene die bewoners van het jaar zal worden. Met toepasselijke woorden sluit ze haar speech af: Ik hout van jullie stuk voor stuk, hout elkaar allemaal op de been en hout me in gedachte. Daarna geven de bewoners één voor één Rianne een knuffel en bedanken haar voor alles. Al snel komen de tranen en een droevige sfeer vult de loods. De bewoners drukken haar op het hart dat ze het goed heeft gedaan en zich niet door deze tegenslag moet laten neerhalen. Aan Cemal draagt ze Houtje Bezig over. Hoewel hij, zoals hij zelf zegt het nooit zo goed zal kunnen doen zij zelf. Hij drukt haar op het hart dat ze buiten ook echt verder moet gaan met haar hout-producten, want haar talent is ongekend. Rianne haar avontuur is vandaag tot een definitief einde gekomen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 13:32

  Wat een schijnvertoning, huilen en knuffelen bij het afscheid van Rianne. Als jullie het zo erg vinden, had dan geen 23 stemmen gegeven.

 2. Elly at 19:20

  Weer een slappe bewoner….die Boyd….hij durft geen eigen keuze te maken…. bang viir de groep….met name Ruud en Jesse…. slappppppppppppp

 3. anneke at 13:00

  Ik vind dat heel jammer , hij zegt dat Rowena niks in brengt en Rianne wel.
  En toch stuurt hij der naar huis.
  Kan ze niet in de groep lekker zitten maar ze haalt wel geld binnen met houtwerk.
  Ik vind het gewoon erg laf dat hij dat niet durft
  Is hij bang dat de groep hem niet meer mag ( vooral Ruud)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *