Jessie gaat minderen met roken door Boyd

Jessie gaat minderen met roken door Boyd

Gisteren heeft Boyd zijn plan om te stoppen met roken in de groep gegooid. Niet met behulp van een referendum. Maar het is een begin zullen we maar zeggen.

Echter doen niet veel bewoners mee met zijn oproep om 24 uur te stoppen met roken. Hij zelf uiteraard wel maar makkelijk is het niet. Toch lijkt hij Jessie te hebben geïnspireerd, want hij verklaart zich solidair en gaat ook proberen te minderen. Vanmorgen spraken de twee erover in de keuken. Jessie legt uit dat hij vandaag nog niet heeft gerookt en dat hij zich een beetje dizzy voelt. In de sportschool werd ik een beetje licht in mijn hoofd voegt hij eraan toe. En Boyd kan zich hierin vinden. De afkickverschijnselen zijn niet mals, maar toch proberen de twee te onderdrukken. Jessie wil wel benadrukken dat hij nog niet definitief stopt met roken, maar hij daagt zichzelf wel uit om het zo lang mogelijk vol te houden. Uiteindelijk doe je het voor jezelf sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *