Jessie is niet blij met de foto die in de Utopia kalender zal verschijnen

Jessie is niet blij met de foto die in de Utopia kalender zal verschijnen

Eergisteren hebben de bewoners een groepsfoto gemaakt voor de Utopia kalender en Gina was afgelopen avond druk bezig om dr mooiste foto er tussenuit te pikken. Maar Jessie is het alles behalve eens met haar keuze. Kijk mij nou! Rot op, dit kun je echt niet maken! zegt hij, terwijl er een grote glimlach op Bas zijn gezicht verschijnt. Gina legt vervolgens uit dat er altijd wel iemand is die iets minder leuk op de foto staat, maar dat is nu eenmaal zo. Jessie wil er echter alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze foto niet in de verkoop gaat. En ondertussen verzamelt de groep zich bij de computer om de foto eens goed onder de loep te nemen. En terwijl Jessie probeert te redden wat er te redden valt, lachen de andere veertien bewoners erop los. Wie stemt er op deze foto?! vraagt Bas. Er gaan veertien handen de lucht in en er wordt wederom flink gelachen. Ook Jessie kan zijn lach niet meer onderdrukken, maar blij met de foto is hij absoluut niet. We zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Zal de foto zo slecht zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *