Gaat Rob naar de minimalisten groep?

Gaat Rob naar de minimalisten groep?

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Rob heeft zich aangesloten bij de ondernemers groep.  Samen met Jessie en Boyd vormt hij de leiding van deze groep. Rob probeert de ondernemers keer op keer te blijven motiveren met zijn speech stap in die trein. En is blij dat de ondernemers nu redelijk wat successen behalen. Maar Bas die bij de minimalisten groep zit denkt dat het om meer draait dan enkel geld te verdienen. De samenleving vind ik heel belangrijk, en dat wordt door heel veel personen hier niet serieus genomen zegt Rob tegen Bas. Er moet meer tijd en energie in de samenleving gestopt worden en dit is dan ook waar ik voor wil strijden. Ik heb er zin in, ik kan niet anders gaat hij verder waarna Bas grapt dat als hij bij de minimalisten wil, hij geen varkensvlees meer mag eten. Hoe Rob dit uiteindelijk verder gaat doen laat hij nog even in het midden. Voorlopig zit hij dus nog steeds in zijn eigen trein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. margriet at 21:49

    Haha, ze willen Rob zeker niet meer bij de ondernemers.En waarom doet ie nou of hij er voor heeft gezorgd dat het zgn stelletje ondernemers door zijn doen op de goede weg zitten. Als je j niets verbeeld dan ben je ook niets.Dat zei mijn wijze opa altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *