Jessie heeft een massagestoel gekocht

Jessie heeft een massagestoel gekocht

Jessie trakteerde zich eerder al op een royale Chesterfield zetel en vandaag wordt zijn collectie nóg verder uitgebreid. Samen met Boyd loopt de hij naar de brievenbus en daar staan een aantal grote pakketten op hen te wachten. De twee brengen de dozen vervolgens richting de loods en al snel verzamelen er een aantal nieuwsgierige bewoners om hen heen. Jessie en Boyd maken de dozen open en er komen allerlei onderdelen tevoorschijn. Het duurt even maar na ruim een uur staat het er een super de luxe multifunctionele massagestoel! Jessie is de eerste die in deze zetel mag plaatsnemen en er verschijnt meteen een lach op zijn gezicht. Aah, lekker zeg zegt hij enthousiast. En speelt nog even verder met zijn nieuwe speelgoed. Er is weer wat extra luxe in Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Willem at 10:12

    Ik denk trouwens dat Karin niet blij zal zijn met de aanschaf van die massagestoel.
    Maar ja, Jessie moet in alles zijn zin krijgen en de betere zijn.

  2. Margriet at 23:35

    Ik heet Jessy,en ik mag alles. Want ik ben egoistisch, narcistisch en vooral blij met me zelf.En ik heb ook het meeste zakgeld. Ik neem altijd net een.beetje meer dan de andere. Want ja ik ben Jessy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *