Rob en Jeroen halen een grap uit met een “bebloede” tampon

Rob en Jeroen halen een grap uit met een “bebloede” tampon

Vannacht was het raak, een aantal bewoners besloten een grap uit te halen. Rob ontwaakt rond de klok van drie uur en hij maakt Boyd en Jeroen wakker. Boyd slaapt liever verder, maar Jeroen heeft wel zin om een geintje uit te halen. De twee kleden zich aan en pakken vervolgens een mok erbij die ze eerder op de avond al gerepareerd hadden. De mok is gevuld met een  tampon én een rode vloeistof wat bloed moet voorstellen. Daarna sluipen de twee richting de badkamer om daar de “bebloede” tampon op de vloer te leggen. Nadat de voorbereidingen voor de grap zijn getroffen, vertrekken de twee lachend richting de safezone. Ze zijn erg benieuwd wat voor staartje dit gaat krijgen! Wordt vast en zeker vervolgd. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:29

    Jongens Hoe kinderachtig gaat het nog worden. Dit is te gek voor woorden. Wie moet hier nou wijzer van worden.raar hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *