Victoria heeft Utopia definitief verlaten

Victoria heeft Utopia definitief verlaten

Maandag kondigde Victoria haar vertrek aan en dit ging gepaard met veel tranen bij haar mede bewoners. Vandaag is het moment aangebroken dat ze Utopia echt zal verlaten. Ze drukt daarom op de zoemer om de groep bij elkaar te roepen. Het is tijd voor afscheid. Ze gaat voor de groep staan en vertelt dat ze erg dankbaar is dat ze er voor iedereen heeft mogen zijn. Ze wil de bewoners als advies geven dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel, ook zonder haar schouder om op te huilen. Utopia is één van de grootste kansen die je in je leven gaat krijgen benadrukt ze. Mijn eigen Utopia stopt niet vandaag, maar gaat buiten verder voegt ze eraan toe. Dan neemt Cemal het woord en het is tijd voor het inmiddels traditionele Abc’tje. Bij elke letter noemt hij een aantal eigenschappen die bij Victoria aansluiten. En nadat hij klaar is met zijn speech volgt er een applaus door de loods. Dan is het tijd om richting de poort te lopen. Victoria loopt voorop arm in arm met Kevin en Romy. Ze lacht terwijl de anderen haar volgen en langzaam maar zeker komt de poort steeds dichterbij. Er wordt nog geknuffeld en hier en daar wordt er ook een traantje weggepinkt. De poort gaat open en Victoria loopt naar buiten. Alleen maar liefde roept Jacco haar nog na en dan zit het avontuur van Victoria er definitief op. Veel succes in de buitenwereld!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:46

  Dag Victoria, alle succes en goeds in de buitenwereld, daar is het toch dat je/we het moeten doen!
  Maar ik zal je missen in dit binnenwereldje, je maakte het vaak de moeite waard om te kijken. Er is nog niemand binnen gekomen die ook deze mentaliteit, instelling heeft en manier van zijn en doen.
  Jammer maar begrijpelijk dat je weg gaat nu. Ik keek er trouwens erg van op dat jij er al weer 15 maanden was. Dat is snel gegaan.
  Alle anderen: ik hoop dat ze veel van je opgestoken hebben en zij hierdoor positief beïnvloed zijn en dit ook naleven.

  • Mia at 09:50

   Het zou beter zijn als Romy Utopia zou verlaten. Dan komt er weer rust i n de tent.
   Victoria is een gemis voor de gemeenschap. Ook beter voor Jamal want die jongen heeft het zwaar en is niet in staat om het tij te keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *