De ondernemers zijn de ontevredenheid zat en drukken op de zoemer

De ondernemers zijn de ontevredenheid zat en drukken op de zoemer

Nadat de ondernemers bij elkaar zijn gekomen om de ontevredenheid van de minimalisten te bespreken is de groep het over twee dingen eens. De ondernemers willen in tegenstelling tot een aantal minimalisten niet dat er iets aan de structuur verandert en de ondernemers verdenken Rob ervan dat hij de bron is van de ontevredenheid die er heerst. Het gerucht gaat zelfs dat Rob zijn joker wil inzetten voor een nieuwe structuur. Na kort overleg met Bas besluiten de ondernemers dat er met Rob en de andere minimalisten gesproken moet worden. Hoe dit precies moet gebeuren, daar worden de ondernemers het niet over eens. Ramona wil op de zoemer drukken maar Jessie vindt dat Rob zelf de mogelijkheid moet krijgen om op hen af te stappen. Na een korte discussie besluit Boyd dan toch op de zoemer te drukken. De groep verzamelt zich buiten.

Billy vertelt aan de groep wat er aan de hand is en al snel richt ze zich tot Rob. Rob ontkent dat hij ontevreden is ondanks dat hij dit eerder in een gesprek met Jeroen wel aangaf. Ramona drukt hem vervolgens op het hart om open en eerlijk te zijn. Mocht je ontevreden zijn, dan horen we dat graag voegt ze eraan toe. Maar niet alleen Rob ligt onder vuur, het wordt ook Jeroen niet in dank afgenomen dat hij niet open is geweest over zijn gesprekken met Rob. Na een pittige toespraak van Victoria over eerlijkheid en wat harde woorden van Boyd en Billy gaat de groep, zonder goed gevoel uit elkaar met de afspraak om morgen in het centraal de ontevredenheid rondom de structuur te bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:45

    Wat jammer en vervelend dat Rob zo laf is om niet voor zijn mening uit te durven komen t.o.v. Jessie en Boyd! Hij moet leren staan voor wat hij vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *