Rob is nog zoekende naar zijn plek in de minimalisten groep

Rob is nog zoekende naar zijn plek in de minimalisten groep

Rob heeft gisteren tijdens het centraal aangegeven dat hij per direct zijn overstap maakt van de ondernemers bij de minimalisten groep. Vandaag is dan ook zijn eerste echte dag als minimalist. En hij is nog erg zoekende naar zijn plek binnen de groep. Daarom vraagt hij  aan Cemal wat hij als minimalist van hem verwacht.

Cemal laat weten dat je als minimalist meer tijd heb voor jezelf, wat zijn naast ondernemen en sporten nog meer jou passies? Terwijl Rob ondertussen gewoon doorgaat met zijn sportoefeningen denkt hij over deze vraag na en komt hij tot de conclusie dat hij dat eigenlijk niet weet. Wat wil je heel graag doen hier? vraagt Cemal vervolgens door. Om zo te achterhalen wat Rob voor doelen kan behalen in Utopia. Ook hier heeft Rob niet zo snel een antwoord op en hij draait de rollen dan ook om en vraagt aan Cemal wat hij van zichzelf verwacht als minimalist. Cemal reageert vrolijk over zijn modellen carrière. Ik ben blij dat ik bij de minimalisten zit omdat ik op deze manier meer tijd heb voor mijzelf. Jammer dan dat ik niet kan shoppen, maar ik vind wat ik nu doe leuk, en dat is het belangrijkste voegt hij eraan toe. Rob geeft Cemal hier gelijk in en heeft na dit gesprek genoeg stof om over na te denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *