Billy en Ramona zijn weer vriendinnen, hun ruzie is uitgesproken

Billy en Ramona zijn weer vriendinnen, hun ruzie is uitgesproken

We schreven zojuist over de ruzie tussen Ramona en Billy. De twee hadden ruzie omdat Ramona het niet zo goed vindt dat Billy Jessie bij de ondernemersvergadering heeft betrokken. Ramona sprak Billy erop aan en er ontstond ruzie. Nadat beide dames zijn gaan ze opnieuw het gesprek met elkaar aan.

Ik vind het niet fijn als we zo tegen elkaar praten begint Billy tegen haar mede bewoner. Ik begrijp dat we niet altijd dezelfde mening kunnen delen, maar vindt het jammer dat je zo reageerde. Volgens Billy had het ook op een andere manier gekund. Hier is Ramona het mee eens en ze probeert uit te leggen waarom ze zo gefrustreerd raakte. Het feit dat Jessie in een jolige bui zich bij een zakelijk vergadering voegde, terwijl de tweeling al in de war was met het verdeelsysteem, stuitte mij tegen de borst. Gelukkig kan Billy zich ook hierin verplaatsen en al snel bieden de twee hun excuses aan elkaar aan. Vriendinnen hebben ook wel eens ruzie zegt Billy met een grote lach.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *