Ondernemers hebben onenigheid over de bonus van Demi en Fay

Ondernemers hebben onenigheid over de bonus van Demi en Fay

Een nieuwe dag is begonnen en de ondernemers hebben alweer bij elkaar gezeten voor een vergadering. Dit keer wordt er een dilemma besproken.

Want Fay en Demi doet alles samen zo ontwikkelen ze ook hun producten. Fay wil het liefst alles op haar naam zetten zodat de twee sneller 1000 euro winst maken en zo ook de bonus krijgen. Volgens haar worden zij en Demi al vanaf het begin samen gezet en krijgen ze ook samen zakgeld. Het zou dus niet meer dan logisch zijn als dit ook het geval zal zijn met de verdeelsleutel. Maar Ramona is het hier op haar beurt niet mee eens. Als voorbeeld noemt ze de streetwear, die ze eigenlijk samen met Karin beheert. Alles staat op Ramona’s naam waardoor Karin nu zelf bij de ondernemers is gegaan om geld te kunnen verdienen en een bonus te kunnen krijgen. Volgens haar hebben de twee vanaf het begin al afgesproken dat Fay en Demi allebei 1000 euro moeten halen en moeten ze zich aan deze afspraak houden. De ondernemers komen er onderling niet uit en al snel roept Billy Jessie erbij, die op zijn beurt uitlegt dat de keuze bij de tweeling zelf ligt. Hij voegt er wel aan toe dat ze hun keuze van tevoren moeten maken en deze daarna niet meer kunnen veranderen. Fay en Demi knikken instemmend en zullen later vandaag aan Billy laten weten wat ze hebben besloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *