Billy en Ramona hebben ruzie over Jessie

Billy en Ramona hebben ruzie over Jessie

Billy heeft tijdens de ondernemersvergadering Jessie betrokken. Daar is Ramona het niet mee eens en besluit het gesprek met haar aan te gaan. Al snel ontstaat er ruzie tussen de twee…

Na de afloop van de vergadering vraagt Ramona aan Billy of ze van plan is om altijd advies aan Jessie te blijven vragen. Billy laat weten dat ze de mening van Jessie belangrijk vindt, aangezien Jessie de oprichter van de structuur is en ik geen verkeerde keuzes wil maken. Ramona antwoordt dat ze het begrijpt. Maar volgens haar is het niet meer nodig om advies te vragen aan hem.Jessie neemt onze kwesties niet meer serieus en hij is de  laatste tijd vooral bezig met grappen en grollen. Hier moet je gewoon even doorheen prikken reageert terug. Uiteindelijk hebben de ondernemers een serieus antwoord van Jessie gekregen. Ook wijst ze Ramona erop dat ze nogal overdrijft in haar reactie en even later laat ze buiten aan Jessie weten wat Ramona zojuist heeft gezegd. Maar al snel komt Ramona aangestampt, die door heeft dat de twee het over haar hebben. Ik kan het ook wel zelf zeggen hoor zegt ze gepikeerd. Opnieuw laat Billy aan Ramona weten dat ze overdrijft, wat ervoor zorgt dat de twee in een grote ruzie belanden. Terwijl Jessie de twee proberen te kalmeren, blijven de dames naar elkaar schreeuwen. Dag Ramona, lekker ongesteld wijf schreeuwt Billy terwijl ze weer wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 21:10

    Afschuwelijk Billy’s gedrag! Net een klein kind, constant aan Jessie hangen, zijn raad vragen, net als een kind bij papa of mama, en in zijn gunst willen blijven. Roddelen, niets zonder hem durven en willen doen, bang om zijn goodwill te verspelen, zodat ze uit zijn gratie is.
    En dan komt de ordinaire Billy weer boven!

  2. Margriet at 14:43

    Billy wil niets zonder Jessy, want zo houdt ze hem binnen haar bereik. En heeft ze altijd een rede om bij hem in de buurt.te zijn. Binnenkort barst de bom wel weer. Omdat ze zakelijk en privé niet weet te scheiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *