Billy vindt dat Jeroen niet betaald hoeft te worden voor zijn geleverde werk

Billy vindt dat Jeroen niet betaald hoeft te worden voor zijn geleverde werk

Jeroen heeft flink gewerkt aan een slaapplek voor Ramona, Billy en Ramona. Dankzij hem hebben ze een eigen slaapvertrek. En Ramona begint nu toch te twijfelen want moeten ze Jeroen niet uitbetalen voor het werk wat hij geleverd heeft?  Bij Billy spreekt Ramona over haar twijfels. En vertelt aan haar mede bewoner dat ze toch wat geld wil geven. Zodat ik hem niets meer verschuldigd ben. Maar hier is Billy het niet mee eens. Of je doet het met liefde en je houdt je waffel erover of je doet het niet voegt ze eraan toe. Er zijn ook veel dingen fout gegaan en vindt dat projecten die Utopia verrijken niet uitbetaald hoeft te worden. Verder legt ze nog uit dat Jeroen al genoeg aanvragen heeft om geld mee te verdienen. Ramona neemt het advies van Billy maar ter harte en besluit er nog even over na te denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *