Gaan Ramona en René vannacht bij elkaar slapen?!

Gaan Ramona en René vannacht bij elkaar slapen?!

Gisteren hadden Ramona en René afgesproken om samen te slapen. René heeft namelijk al een lange tijd last van zijn rug en zijn huidige bed lijkt het alleen maar te verergeren. Nadat hij dit aan Ramona had laten weten, reageerde ze dat zij nergens last van heeft bij haar bed en hij welkom is om een keer te logeren. De rest van de groep was in rep en roer door dit nieuwtje, maar uiteindelijk sliepen de twee toch niet bij elkaar. Vandaag is Jacco toch wel erg benieuwd waarom de twee niet met elkaar hebben geslapen en hij stelt voor om vanavond een romantische avond te organiseren voor de twee. Om op die manier de logeerpartij alsnog door te laten gaan. Jacco biedt aan dat hij voor wat kaarsjes, wijn en wat lekkers kan zorgen in de hoop dat René en Ramona vanavond naar elkaar toe zullen groeien. Eerder hadden de twee al een date, zouden ze elkaar leuk vinden? Gaan ze vannacht bij elkaar liggen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 11:54

    Volgens mij gunnen ze elkaar van alles,maar niet heus. Maar alles staat gewoon in een script.En wordt er bepaald wie wat doet en zegt.Want zo komt het echt wel over. Sneu

    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *