Romy gaat voorlopig weer bij Cemal slapen

Romy gaat voorlopig weer bij Cemal slapen

De nieuwe slaapplek van Ramona, Billy en Romy is zo goed als af en nu is het tijd voor de dames om hun nieuwe stekkie in te gaan richten. Echter zijn Ramona en Billy wel benieuwd wat Romy nou wil. De laatste nachten heeft ze namelijk bij Cemal geslapen.

Ramona vraagt daarom aan Romy of ze echt wel in het nieuwe huisje wil slapen. Ik heb namelijk het gevoel dat je liever niet wilt verhuizen voegt ze eraan toe. Je bent altijd welkom om te logeren bij mij en Billy benadrukt ze. Ik wil eigenlijk allebei, ik wil me opsplitsen gewoon antwoordt Romy met een lach. Wat later voegt Billy zich ook in het gesprek. Als je nu moest kiezen caravan of huis vraagt Billy vervolgens. Romy laat weten dat ze dan voor de caravan kiest. Maar ik vind het wel spannend omdat ik niet weet hoe het in de toekomst tussen mij en Cemal gaat lopen legt ze verder uit. De dames spreken uiteindelijk af om geen apart bed voor Romy in het huisje te zetten, maar dat ze altijd welkom is om bij Ramona te logeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *