De keuze is gemaakt, Demi gaat naar de minimalisten

De keuze is gemaakt, Demi gaat naar de minimalisten

Vanmorgen was er enige onenigheid over de winstverdeling van de tweeling Fay en Demi. Vanochtend werd tijdens de ondernemersvergadering duidelijk dat zij een belangrijke keuze moest maken over het verdelen van de winst van hun producten. De dames hebben erover nagedacht en hebben een knoop doorgehakt. Vrolijk huppelen de twee meiden daarom naar Billy toe om het grote nieuws te vertellen. Demi en Fay laten haar weten dat alle producten op Fay’s naam zullen komen te staan en Demi een overstap zal maken naar de minimalisten. Zo kunnen we ook iets meer van elkaar loskomen en ons op ons zichzelf richten leggen ze verder uit. Ik vind het een verrassende, maar echt een goeie keus reageert Billy enthousiast. Daarna gaan Demi en Fay richting Bas om het ook aan hem te vertellen. Dan heb je Demi meer voor jou zegt Fay giechelend, terwijl Demi en Bas elkaar knuffelen. Bas laat weten dat hij deze keuze stiekem wel had zien aankomen en vindt het een erg goede keus van zijn mede bewoners. Ik voel toch wel een begin van een afbreuk van jullie relatie aankomen grapt hij. Maar dat zal volgens de zusjes nooit gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 21:23

    Het lijkt wel een kleuterklasje. De twins zijn echt kleuters,dat huppelt vrolijk utopia rond. Het moet echt niet gekker worden. Maar ik sta nergens meer van te kijken.Het is wel klaar met Utopia. Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten bedenken.

    ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *