Ramona en René hadden een date

Ramona en René hadden een date

Afgelopen avond is er nog meer gebeurd. Zo hebben Ramona en René een date met elkaar gehad.

Wanneer Ramona haar tijd neemt op zich op te tutten en ook René zich klaar maakt voor zijn date, bereiden Karin en Jacco het diner voor in de keuken. René en Ramona mogen dan ook niet de keuken in omdat alles een verrassing moet blijven. Dan loopt René het bos in met zijn gitaar en zet deze tegen een boom aan om later vanavond Ramona te kunnen verrassen met een muzikale afsluiter. Je ziet er smashing uit zegt René met zijn handen voor zijn mond als hij Ramona ziet. Samen gaan ze richting de keuken, waar de tafel voor hen gedekt is. Jacco serveert vervolgens een heerlijke maaltijd waarna de date dan echt kan beginnen. Af en toe komt alleen Boyd de keuken in om te kijken hoe het gaat met de twee. Ik vertrouw je niet met haar grapt Boyd en Ramona schiet hard in de lach. Ik ben niet bang zegt René terug. Na afloop maken de twee nog een avondwandeling langs de koeien en lopen vervolgens het bos in. Daar staat de gitaar waar René op begint te spelen. Samen zingen ze een nummer van Beyoncé, maar helemaal zuiver klinkt het niet. Gaat het goed daar?roept Boyd vanuit de verte. Ramona schiet in de lach en laat weten dat het erg goed gaat. Wat later zit de date er toch echt op. Ze lopen samen weer naar binnen en hebben allebei genoten van de avond. Met de andere bewoners sluiten ze de avond af met een potje poker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 11:12

    Gezellig. Zó kan het ook!gewoon, gezellig en niet steeds seksuele bijbedoelingen, die het hier binnen in Utopia alleen maar moeilijk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *