De bewoners hadden weer onenigheid over de boodschappen

De bewoners hadden weer onenigheid over de boodschappen

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo was er voor de zoveelste keer oneinigheid rondom de boodschappen.

Ramona konner niet meer tegen. Zeker omdat er weer een en al gezeur is over de boodschappen en ze vindt het tijd voor een oplossing. Met een boos gezicht drukt de ze dus op de zoemer en niet veel later zit de groep bij elkaar op de banken. Het is deze week wéér misgegaan met de boodschappen begint ze. Er zijn te weinig standaard producten ingekocht en er wordt veel te veel geld besteed aan de luxere boodschappen voegt ze eraan toe. Billy heeft daar wel iets op aan te vullen. Want volgens haar kun je niet leven zoals thuis. Als iedereen maar blijft bestellen gaat het gewoon mis. Ook René mengt zich met de discussie, want hij is verantwoordelijk voor de boodschappen. Hij deelt mede dat hij het deze week los heeft gelaten, door alle kritiek die hij kreeg. Dat schiet bij Ramona in het verkeerde keelgat. Ze vindt het heel kwalijk dat hij dit niet met haar heeft overlegd en de discussie in de groep wordt steeds heviger. Je neemt weinig verantwoordelijkheid verwijt ze hem. Laten we maar stoppen zegt ze uiteindelijk. Want nu wordt het persoonlijk. Vervolgens wordt er afgesproken dat er een basislijst wordt gemaakt waar alle nodige boodschappen op staan. Wanneer iemand extra producten wil buiten de lijst om, zal dit van zijn zakgeld worden afgehaald. Dan lijkt de discussie even afgezwakt en iedereen gaat zijn eigen gang.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 11:10

    De zoveelste keer…herhaling van zetten. Er had toch al lang een soort handboek klaar gemaakt kunnen worden voor allerlei taken, incl. de vaste boodschappen?!
    Eigen wensen zoals chips, wijn, tabak, dat was al lang geleden bepaald dat dat van het zakgeld moest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *