Het is een spannende dag voor potentiële bewoners Romy en Beau

Het is een spannende dag voor potentiële bewoners Romy en Beau

Vandaag is het een spannende dag voor potentiële bewoners Romy en Beau. Vandaag zal één van hen namelijk Utopia moeten verlaten. Als ze opstaan komt Billy al snel vragen hoe het zit met de zenuwen. De twee hebben nog geen last van zenuwen en hebben geen idee wie er vanmiddag naar huis zal gaan. Voor de zekerheid besluit Romy  wel om alvast haar kist in te pakken. Boven op de vide bespreekt ze met Beau wie ze van de genomineerden naar huis zal sturen, als ze zou mogen blijven. Maar allebei hebben ze nog geen idee. Romy probeert tactisch te denken en er rekening mee te houden wie er nodig is in Utopia. We komen snel terug met een vervolg, wie van de twee moet volgens jou naar huis?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:29

    Ja, dat zou ingrijpen ”van hogerhand” betekenen, haha. Nieuwe ontwikkelingen, hopelijk goede.
    Bijna iedereen weg….geeft in elk geval veel opschudding, beroering en verlossing van hoe het verhaal nu loopt.

  2. Jans at 10:56

    beide? en meteen Billy meenemen! zou een giller zijn geeft weer wat actie aan Utopia alle oude bewoners eruit en opnieuw beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *