Jacco loopt geïrriteerd rond nadat hij door Billy is aangesproken

Jacco loopt geïrriteerd rond nadat hij door Billy is aangesproken

Jacco werd tijdens de ondernemersvergadering aangesproken door Billy. Billy vindt het niet kunnen dat de kosten van het concert steeds hoger worden. Keer op keer gaat hij over zijn begroting heen. Uiteindelijk ontstond er een discussie waar Jessie een einde aan maakte. Na de vergadering liep Jacco nog enige tijd gefrustreerd rond. Hij uit zijn ongenoegen bij Karin. Volgens Jacco gunt Billy hem het evenement niet dit omdat de bv er niks aan zal verdienen. En ik stoor mezelf eraan dat ze me aanspreekt waar iedereen bij zit. Ze wil gewoon dat ik een rot gevoel krijgt voegt hij eraan toe. Karin antwoordt dat Billy het niet slecht bedoeld. Het gaat haar erom dat er geen verlies gedraaid wordt. En het is fijn dat we nu duidelijkheid hebben voegt ze eraan toe. Maar voor Jacco is de maat vol, volgens hem heeft Billy niet zakelijk gehandeld. Ik had ook niet anders van haar verwacht, kameleon sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Druif at 00:12

  Nee Jaco geen winst is natuurlijk geen neus voor mevrouw ! Snap dat dan …
  Plezier mag alleen zij hebben met meneer jessy . Heerlijk golfen op die nepbaan . Jaco doe lekker je ding en blijf plezier houden daar in dat. ‘ fijne eerlijke’ Utopia

 2. Hannah at 15:44

  Wat vreemd, gisteren een gesprek op de stream gevolgd tussen Jacco en Billy, waarin Billy zelfs een paar keer herhaalde dat ze er alle vertrouwen in had (het concert) en dat de kaartverkoop zo goed liep. Billy praat echt iedereen naar de mond en heeft de mening van diegene waar ze mee praat. Kom op Jacco je bent goed bezig! En je bent een leuke man!

 3. Else at 12:54

  Nee, dit is echt onzin van Jacco. Jacco is snel gefrustreerd als iemand hem naar zijn idee in de weg zit! Dit is altijd al zo. Daar heb ik hier nog niets over gelezen van iemand, maar het is wel écht zo.

  Billy wil hem geen rotgevoel bezorgen, maar is nerveus over de financiën en wil niet dat hij meer uitgeeft dan zijn begroting was. Dat is goed, daar moet iedereen en altijd aan voldoen.
  Kom Jacco, man up wat betreft je frustratie grens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *