Jessie en Boyd gaan Bas zijn kinderboek financieren

Jessie en Boyd gaan Bas zijn kinderboek financieren

Bas, Jessie en Boyd hebben buiten een gesprek gehad over mede bewoner Jeroen. Jeroen heeft onlangs een tafel voor een klant gemaakt maar ontving het geld te laat voor deze maand. Daardoor telt zijn winst deze maand niet mee en wordt het bij de volgende maand opgeteld, wat betekent dat hij dus geen bonus krijgt. Regels zijn regels zegt Boyd stellig. Mij interesseert het echt geen hol, dat weet je reageert Bas. Jessie heeft wel nog een nieuwtje voor Bas. Nu Jessie en Boyd zich op de achtergrond houden wat betreft zaken en financiën zullen ze wel hun winst Bas zijn kinderboek financieren. Bas geeft de mannen een high five en is heel bij. Dit geeft wel aan dat jullie dit niet alleen voor jezelf doen aldus Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 14:35

    Zo willen die twee wee zieltjes winnen en Jeroen is weer de pineut. Vind dat hij maar niet meer aan het penthouse moet bouwen, levert hem niets op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *