Jessie leegt zijn blaas vanaf een stalen ton

Jessie leegt zijn blaas vanaf een stalen ton

De drie finalisten van de Utopia Spelen staan al ruim drieëneenhalf uur op een ton en Jessie is de eerste die moet plassen. Hij kan echter niet even naar het toilet want dit zou betekenen dat hij wordt uitgeschakeld. Daarom kiest hij voor de noodoplossing en draait zich om, ritst zijn broek open en begint te plassen. Billy, René en andere bewoners kijken lachend toe hoe Jessie zijn blaas leegt. Ik ga even kijken grapt Ramona, waarna ze met een grote boog om Jessie heen loopt. De wildplasser twijfelt geen moment en stopt zijn geslachtsdeel snel weer terug in zijn broek. Jessie was nog niet helemaal klaar met plassen, maar hij kan er wel weer even tegenaan. Hoe lang zal de challenge nog duren? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 14:22

    Ja Ramona, ik hoop dat je het goed hebt gezien. Want voorlopig moet je het hier mee doen. Pas als je weer buiten staat, krijg je heel misschien nog wel eens een kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *