Jessie stopte met de challenge omdat hij het zonde van zijn tijd vond

Jessie stopte met de challenge omdat hij het zonde van zijn tijd vond

Jessie is afgevallen, zo omschreven we zojuist al kort. Na ruim negen uur op een stalen vat staan besloot Jessie ermee te stoppen. In dit bericht omschrijven we wat er gebeurde.

Na negen uur zegt Jessie dat hij geen zin meer heeft en wil douchen. René en Billy denken net als de toeschouwers dat hij een grapje maakt, maar een paar seconden later staat hij met beide benen op de grond.  Billy en René zagen dit niet aankomen en staan vol verbazing nog op hun ton. Zij zijn de laatste twee kandidaten die kans maken op de titel en de hoofdprijs. Jacco vraagt waarom Jessie zichzelf heeft uitgeschakeld en hij legt uit dat hij simpelweg geen zin meer had. En voegt eraan toe dat hij nog wel dagen kon blijven staan. Maar ik vind dit zonde van mijn tijd. Ik ga straks lekker naar bed en de hoofdprijs kan mij gestolen worden. Billy vindt het op haar beurt jammer, maar aan de andere kant is ze erg blij dat ze Jessie heeft verslagen. Ze is ook vastberaden dat zij er uiteindelijk met de titel vandoor gaat want René gaat een hele koude nacht tegemoet. René die overigens ook geen eten en drinken meer heeft, heeft maar één laag kleding aan. Billy heeft drie lagen kleding aan maar ze heeft ook een bijna volle blaas. Het zal er dus om gaan spannen. Zo weer een berichtje over deze challenge en de finale, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Pip at 23:28

    Ik snapte hem wel. Ze hadden er een beetje meer uitdaging aan toe moeten voegen. Zoals hij verwachtte….na zoveel uur op 1 been staan ofzo…dan had ie niet opgegeven denk ik. Dus ja, ik vond het ergens wel dapper van hem dat ie op gaf omdat ie er gewoon geen zin meer in had.

  2. Margriet at 14:50

    Zonde van de tijd, laat me niet lachen. Als je al drie en een half uur daar staat. Kom je er niet ineens achter dat het zonde is. Maar dat je aan het verliezen bent. Nou Jessy, je bent al een looser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *