Billy irriteert zich aan een negatieve Jeroen

Billy irriteert zich aan een negatieve Jeroen

Tijdens de ondernemersvergadering van vandaag is Billy kwaad weggelopen. Uiteindelijk besloot ze weer terug te gaan maar als de vergadering er helemaal op zit heeft ze nog flink wat frustraties. Terwijl ze haar make-up aan het doen is vertelt ze aan Romy wat haar dwars zit. Die Jeroen jongen, echt. Wat een vreselijke vent begint Billy haar verhaal. Hij is erg negatief en op alle ideeën die worden geopperd zegt hij nee. En dat zit mij heel erg dwars voegt ze eraan toe. Romy snapt Billy wel.  Hij is lekker negatief ja gaat ze verder. Tijdens de vergadering heeft Billy zich flink aan hem gestoord en haar irritaties lijken voorlopig niet over. Oh die Jeroen echt verzucht ze nogmaals als Romy naar buiten loopt en haar achterlaat in de loods. Zal vandaag de bom barsten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Harry at 14:31

    Dat mens met die havikneus denkt dat zij de wijsheid alleen in pacht heeft. Nou dan heeft ze het goed mis die muts.

  2. Else at 12:00

    BILLY MOET EENS NAAR ZICHZELF KIJKEN! ZE ZIET HAAR EIGEN NEGATIVITEIT EN DAAROM ERGERT ZE ZICH ZO AAN DIE KANT VAN JEROEN.
    SPIEGEL! EN DAN OOK NOG RODDELEN WEER. Sfeer negatief beïnvloeden.
    Ga ajb. naar huis Billy, alsof jij zo leuk en positief bent. Niet dus!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *