Cemal en René hebben moeite met de boekhouding

Cemal en René hebben moeite met de boekhouding

Afgelopen avond verliep erg rustig in Utopia. Maar we hebben ondanks dat een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er zoal gebeurde.

Zo hebben Cemal en René de boekhouding nog verder doorgenomen. Wat overigens niet zo heel goed liep en de twee besloten al snel hulp in te roepen van Jessie. Hopende dat ze op die manier wel wijzer worden. Verder waren een aantal bewoners bezig met het spelen van een spelletje. Zo werd er Yahtzee gespeeld. Wat later deed Cemal nog een kleine inventaris voor de boodschappen om de voorraad weer op orde te krijgen. Ook had Billy het weer eens zwaar. Om daar nog eens uitgebreid over te schrijven zullen we je besparen. Billy vond in ieder geval steun bij Romy en de tweeling. Buiten werd er ook nog hard gewerkt door Karin. Ze ruimde het erf wat op en was druk met wat tuinieren. Terwijl Bas onder tussen de koeien aan het knuffelen was. Dat was het wel zo’n beetje, we komen zo terug met meer nieuws uit Utopia! Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Stella vd glas at 10:58

    Dit is voor mij het hoogtepunt van ellende. De Siamese tweeling. Klap eens in de handjes kus kus kus kus kus.en weer klap eens in de handjes. Echt gebeurd 3 minuten geleden. Verzin het niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *