Cemal gaat Billy helpen met de boekhouding

Cemal gaat Billy helpen met de boekhouding

Billy heeft de afgelopen dagen aangegeven dat ze moeite heeft met de financiën van Utopia BV. Ze vindt het erg veel werk en ze heeft meer tijd nodig voor zichzelf. Cemal besluit daarom zijn hulp aan te bieden. In de loods roept hij Billy bij zich en legt hij uit wat hij van plan is. Ik wil jou uit je lijden verlossen en je helpen met de financiën begint hij het gesprek. Ik wil dagelijks samen met je naar de financiën kijken. Zo zal ik hier meer kennis van krijgen en zal je uiteindelijk meer tijd over houden voor zichzelf en haar producten. Billy reageert heel enthousiast en is blij dat ze hulp krijgt. En vertelt dan ook dat ze hem zo snel mogelijk een aantal dingen zal uitleggen en dat de twee ook af en toe Jessie zullen inschakelen voor extra kennis.  Cemal heeft er overduidelijk zin in. Hij ziet dit als een goede manier om zichzelf verder te ontwikkelen en vindt het fijn om Billy te kunnen helpen. Wanneer hij Romy, Fay en Demi vertelt dat hij de assistent wordt van Billy, reageren ook zij erg enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Anna at 16:43

    Ja hele maal mee eens Rene zou helpen of is het ook iemand beloven en niks doen .en zo heb ik ooit Jeroen ook gehoord .dat over financiële gedoe .
    .

  2. Else at 15:59

    Wel vreemd, nog maar een dag of wat terug immers zou René gaan helpen bij de financiën en ingewerkt worden! Dus ??!! En zo zijn er al veel meer namen de revue gepasseerd.
    Wat een geknoei met afspraken en regels steeds weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *