Demi en Fay ruïneren het haar van Chipp

Demi en Fay ruïneren het haar van Chipp

Morgen mag Chipp met Demi en Fay op date om erachter te komen wie van de twee zussen hij de leukste vindt. Eerst is Fay aan de beurt en daarna gaat Chipp wat leuks doen met Demi. Maar voordat dat zover is mag de tweeling eerst zijn haar verven. Echter liep dat niet helemaal zoals gehoopt. Chipp neemt plaats aan de grote tafel en Fay haalt de bruine crèmespoeling tevoorschijn. You’re going to be fabulous zegt ze tegen hem. Chipp kijkt een beetje bedenkelijk en hij laat weten dat de kleur van de verf hem zenuwachtig maakt. Volgens de tweeling hoeft hij zich absoluut geen zorgen te maken. We gaan beginnen zegt Demi enthousiast, waarna ze de spoeling in Chipp zijn haar aanbrengt. Na twintig minuutjes intrekken gaat het drietal zich naar de badkamer. Demi spoelt Chipp zijn haar uit en vervolgens föhnt ze zijn nieuwe coup helemaal droog. Chipp zijn haren wapperen voor zijn ogen en hij ziet de bui al hangen. Wat hebben jullie gedaan?! Ik heb gewoon zwart haar roept hij verbaasd uit. Demi en Fay vertellen dat de donkere kleur nog wel minder wordt maar voor nu gaat Chipp inderdaad als zwartharige door het leven. Dit is zo k*t zegt Chipp nog  maar gelukkig kan hij er wel om lachen. Net als de andere bewoners overigens, wat vindt jij ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *