De groep heeft in de maand mei ruim 7500 euro uitgegeven!

De groep heeft in de maand mei ruim 7500 euro uitgegeven!

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om van alles te bespreken in een centraal. Hier lees je de belangrijkste punten van 18 mei terug.

René en Cemal openen het centraal en houden hun praatje over de financiën. René laat weten dat hij heeft gekeken hoeveel er is uitgegeven deze maand. Een schrikbarende hoeveelheid ruim 7500 euro is uitgegeven in de maand mei. De inkomsten zijn nog niet uitgerekend maar hij gaat uit van 12.000 of 13.000 euro. Hier moeten we iets aan doen benadrukt hij. Ook hoopt hij dat de groep gezamenlijk iets kan verzinnen om geld te verdienen. Cemal zegt dat hij en René gisteren bij de ondernemersvergadering hebben gesproken over investeringen. Alle investeringen worden voortaan van de winst wordt afgehaald.

De groep praat daarna nog verder over de inkomsten en de uitgaves. Karin vindt eigenlijk dat alle uitgaves via René en Cemal moet gaan. Hier is Chipp het volledig mee eens. Jessie stelt voor dat alle bestellingen van de leveranciers voortaan via Cemal en René zullen gaan. Hier stemt de groep mee in. Daarna worden de evenementen nog even kort besproken. Al snel hebben de bewoners het over de candyshop. Romy en Kevin zijn van plan om het te verven. Jessie oppert om hamburgers te verkopen. Cemal en Billy hebben hier ook al aan gedacht en iedereen lijkt hier mee in te stemmen. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:07

  Het gaat tijd worden dan Jessie het weer gaat doen, met het mee kijken van iemand die te vertrouwen is.
  Zag Jessie van de week op een nacht achter de computer volgens mij is dat niet goed.
  Er moet na 10 uur niet meer achter de computer te zitten wie dan ook.

 2. Ria at 13:39

  Zou het wat opleveren als ze de Candyshop gaat schilderen weer geld weggooien ga ioch eens werken.Het i gewoon dom geweest om de friettent af te breken [om te bouwen] dat leverde tenminste [als ze zelf niet alles opaten] geld op.Het zijn echt een stel domme ganzen.

 3. Jans at 11:37

  is toch niet normaal hoe veel ze uitgeven ze moeten zich kapot schamen ze leven als God in Frankrijk en ze moeten eens denken aan de mensen die het niet breed hebben in Nederland en bij de voedselbank komen sorry utopianen het is het programma kijken niet meer waard waarom lezen we niets over de aangifte bij de Belasting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *