René heeft zijn eigen zakgeld aangevuld

René heeft zijn eigen zakgeld aangevuld

René heeft vanmorgen aangegeven dat hij te weinig zakgeld heeft gekregen. Hij zou nog 90 euro moeten krijgen. Dit heeft hij zelf al bijgeschreven maar dat zit Jessie totaal niet lekker. En dat besluit hij met zijn mede bewoners te bespreken.

Zo voelt Billy die eerst verantwoordelijke was over de boekhouding zich op haar tenen getrapt. Ik vind dit echt belachelijk laat ze weten. Heeft hij dit echt gedaan vraagt ze vervolgens aan Jessie. Jessie  bevestigd dit en voegt eraan toe dat hij er niet bij betrokken wil worden. Ik zou zoiets nooit doen antwoordt Billy. Vervolgens gaat Jessie naar Kevin en Beau om het verhaal te vertellen. Kevin grapt direct dat hij zich er niet druk om kan maken.  Ik moet ook nog 100 euro krijgen grapt hij. En Cemal vindt dat het gewoon niet klopt. Dit zou namelijk betekenen dat René in tien weken maar € 90,- heeft uitgegeven. En als er een week zakgeld mist zou het precies 100 euro moeten zijn en niet 94 euro. Toch? voegt hij eraan toe. Jessie legt uit dat René meerdere malen naar de kapper is geweest, hij rookt en hij heeft ook nog andere dingen besteld. Ik wil er verder niets mee te maken hebben maar ik vind het wel bijzonder dat René als eerst geld bij zichzelf bijschrijft. Cemal beseft dat ook hij hier mogelijk op aangesproken kan worden en daarom wil hij René nog aanspreken op het voorval.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. annelies at 14:06

  heeft jessie niet de zelfde praktijken gedaan en nu gaat hij de hele loods af om het door te vertellen, maar wat rene gedaan heeft klopt ook niet

 2. Valofi at 14:06

  Afgelopen week zag ik Jessie een heel dikke pak briefjes van 50 Euro’s uit een kast pakken en toen bestelde hij een dure armband, hoe is dit mogelijk ??
  Is dat geld dat hij zichzelf heeft toegeëigend en nu op Rene afgeven !!!!

 3. Yvonne at 13:38

  Het word tijd dat er een externe boekhouder word aangenomen, desnoods via Talpa zelf. Het stelletje kansloze die er nu zitten maken er alleen maar een zooitje van, iedereen doet maar waar hij/zij zelf zin in heeft (doen ze dit in de buitenwereld ook?????)

 4. Zomaar een lezer at 13:23

  Zo de waard is vertrouwt hij zijn gasten is het gezegde.
  Dit is zeker van toepassing op diverse bewoners van Utopia.

  • twinkel at 14:04

   Vooral Rene is niet te vertrouwen, Als je hem een beetje volgt kom je er meteen achter! Hij lult over iedereen….. en dan gaat hij naar diegene toe, om te zeggen hoe goed en slim ze zijn! In mijn ogen is René een ( Narcist ) . Absoluut niet te vertrouwen,……de meelopers trappen er met bloten voeten in!!!
   Vicky had dit goed gezien, alleen al hoe hij kijkt! Grrrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *