Chipp en Billy laten een professionele kok komen in Utopia

Chipp en Billy laten een professionele kok komen in Utopia

Afgelopen avond was er ondanks het slechte nieuws rondom de crisis nog leuk nieuws. In juli zal er een kookwedstrijd plaatsvinden. Chipp en Fay, de team captains hebben daarom een professionele kok uitgenodigd! Billy liet dit haar mede bewoners dan ook weten. Het is een beladen dag maar laten we veel lol maken vanavond. De kok kwam een paar uur later langs. Chefkok John kwam de bewoners testen hoe goed ze kunnen koken. Verder werd er gezamelijk gegeten en uiteraard werd daarna nog de kwaliteiten van de groep getest. In hoeverre dit geld heeft gekost is ons niet duidelijk. Laten we hopen niet te veel, de bewoners staan immers al 15.000 euro in de min, waar we op deze nieuwe dag vast en zeker nog over zullen schrijven…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
  1. Danniela at 20:57

    Weer zo’n mooi bedacht plan van “achter de schermen” zware sponsoring om het programma een beetje aantrekkelijk te houden. Er is geen cent binnen de groep dus dit soort activiteiten zouden ze niet eens op kunnen brengen…buitenkeukens, tenten…al het eten dan zijn ze echt meteen failliet. dus mooi bedacht en betaald door de redactie!

  2. Jans at 09:53

    ja Billy weer geen cent te makken ik walg bijna van het programma eerst hielpen de asielzoekers nu een opvang voor verslaafde en dakloze alsof ze een instantie zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *